Merih Demiral için transfer görüşmeleri başlıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Merih Demiral için atağa kalkıyor. Sarı-lacivertli ekibin eski oyuncusu bir süredir forma giydiği Suudi Arabistan’tan ayrılmayı düşünüyordu. 26 yaşındaki futbolcu, kulübü Al-Ahli’yle görüşme gerçekleştirdi.

MERİH, FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEK İÇİN İZİN ALDI

Bu toplantıda ayrılmak için izin isteyen Merih’in, Fenerbahçe’yle görüşmek için izin aldığı öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine tarafların önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlayacağı öğrenildi.

“FENERBAHÇE İÇİMDE BİR YARA”

2011 yılında girdiği sarı-lacivertli takımdan 2016’da Portekiz ekibi Alcanenense’ye giden Merih, “Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı. Bazı şahıslar hayallerime engel oldu” sözleriyle dikkat çekmişti.

Fenerbahçe ise geçtiğimiz aylarda, “Bazen sona ermiş gibi görünen hikâyeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur” notuyla tecrübeli oyuncuya forma göndermişti. İki taraf arasındaki flörtleşme önümüzdeki günlerde kavuşmaya dönüşebilir.

KİRALANMASI GÜNDEMDE

2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Merih Demiral için ilk etapta kiralama formülünün devreye girmesi gündemde. 26 yaşındaki stoperin satın alma opsiyonu maddesinin de bulunması konuşulanlar arasında yer alıyor. Merih, geçen sezon 16 milyon euro karşılığında Atalanta’dan Al-Ahli’ye transfer olmuştu.

KAYNAK: FOTOMAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir